Digital Mathematics Projesi

Okulumuz Bilişim Teknolojileri  öğretmeni Burcu DANIŞIK ŞEN  2022-2023 eğitim öğretim yılında  Azerbaycan ile ortak yaptığı Digital Mathematics eTwinning projesini okulumuz öğrencileri ile yürüttü. Projede, öğrencilere çok çeşitli teknolojileri işbirlikçi, yaratıcı ve eleştirel bir şekilde kullanma becerisi kazandırmayı, dijital okuryazarlığın öğrenme çıktılarını matematik dersinizin müfredatına entegre etmeyi, matematik dersine karşı ön yargılarını yıkarak olumlu tutum geliştirmeleri ve matematik dersini eğlenceli hale getirmeyi amaçladık. Bu amaçla, scratch, kahoot, chatterpix, phet.colorado, storyjumper, canva, postermywall, voki, google formlar, zoom, eTwinning twinspace alanı, youtube gibi yazılım ve dijital platformlar kullanılarak öğrenciler tarafından dijital içerikler üretti.

27.06.2023 144

27-06-202327-06-2023